[:ru]Китайскиe палочки появились в Древнем Китае и по-прежнему являются лучшей характеристикой китайской и японской кухни. Мы представляем вам последовательные шаги по правильному использованию китайских палочек.

Шаг 1. Держите палку в руке так, чтобы большой палец находился на расстоянии от верхней части третьего пальца и удерживал более узкую часть,

Шаг 2. Возьмите вторую палочку и держите первую палочку вместе большим пальцем,

Шаг 3. Если вы сделали предыдущие два шага правильно, вы можете переместить палочки и использовать их при дегустации пищи.

[:hy]Այս փայտիկները առաջացել են Հին Չինաստանում և շարունակում են մնալ չինական և ճապոնական խոհանոցների լավագույն բնութագրիչները: Ձեզ ենք ներկայացնում հաջորդական քայլեր՝ չինական փայտիկները ճիշտ օգտագործելու համար:

Քայլ 1. Ձեր ձեռքում այնպես պահեք փայտիկը, որ բութ մատը հեռավորություն ունենա երրորդ մատի վերևի մասից, իսկ ավելի նեղ հատվածը պահեք մատնեմատով,

Քայլ 2. վերցրեք երկրորդ փայտիկը և զուգահեռ պահեք առաջին փայտիկին՝ բութ մատի միջոցով,

Քայլ 3. Եթե Դուք նախորդ 2 քայլերը ճիշտ եք կատարել , ապա ցուցամատի օգնությամբ կարող եք շարժել փայտիկները և օգտագործել սնունդը համտեսելիս:

[:en]Chinese stick appeared in ancient China and are still the best characteristic of Chinese and Japanese cuisine. Now we’ll show you the consistent steps for the correct use of Chinese sticks.

Step 1. Hold the stick in your hand so that the thumb is at a distance from the top of the third finger and hold the narrower part,

Step 2. Take the second stick and hold the first stick together with your thumb,

Step 3. If you have done the previous two steps correctly, you can move the sticks and use them when tasting the food.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu